*** Early Booking ***
ribbon

superbox1

Croaziera in Tarile Nordului

O croaziera de neuitat. 

Mai mult...

ribbon

superbox2

Italia - Marele Tur

Va oferim un circuit exceptional pentru toate categoriile de varsta. 

Mai mult...

ribbon

superbox3

Revelion Caraibe

Încântarea te cuprinde odată ce ai ajuns...

Mai mult...

ribbon

superbox4

Comorile Thailandei

Thailanda - de neuitat si unica.

Mai mult...

ROMA – pret/persoana: de la 171 EURO

Roma este probabil orasul cu cea mai bogata istorie din lume. Este situat pe malurile fluviului Tibru si a fost de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman si a Italiei moderne. Tot Roma este orasul de resedinta a Bisericii Catolice. Capitala italiana este un important centru istoric. Cine nu a auzit de faimosul Colosseum sau de impresionanta Columna a lui Traian? Tot in Roma se afla si statul Vatican, teritoriul suveran al Sfantului Scaun. Vaticanul este cel mai mic stat din lume si capitala catolicismului, singura religie care are reprezentare in Consiliul Natiunilor Unite.

Clima

Roma are o clima tipic mediteraneana, care caracterizeaza toata zona de coasta a Italiei. Cea mai placuta vreme este din luna aprilie pana in iunie si de la mijlocul lui septembrie pana in octombrie.

Viata de noapte

O zona vestita pentru cluburile de noapte este Testaccio, pe malul opus al Tibrului fata de Trastevere si serpuita Via di Monte Testaccio pe care se gasesc insiruite discoteci si cluburi cu muzica live pe toate gusturile.

Shopping

La Roma vin o multime de turisti care vor sa isi faca cumparaturile. In Piazza di Spagna vei gasi majoritatea magazinelor marilor desingneri iar in Via Nazionale vei gasi magazine cu preturi accesibile.

Mancarea

Este bine sa te interesezi in prealabil de orarul restaurantelor in care doresti sa mananci, pentru ca cele mai multe se inched o data pe saptamana: duminica sau lunea. Italia este patria pastelor si a fructelor de mare.

De vizitat

  • Colosseumul - Este probabil cea mai impresionanta cladire a anticului Imperiu Roman. Cunoscut initial sub numele de Amfiteatrul Flavian, Colosseumul este cea mai mare constructive a vremurilor sale. Astazi, el este cel mai mare amfiteatru antic care mai poate fi vizitat.
  • Fontana di Trevi - Construita in 1872 de arhitectul Nicola Salvi, este una dintre cele mai faimoase atractii din oras. Situata in piata cu acelas nume, fantana este vizitata de mii de turisti in fiecare zi.
  • Forumul Roman - Vechea piata republican, construita in secolul VI i. HR, a fot timp de secole centrul politic, religios si economic al orasului.
  • Targul Florilor - Vei putea lua parte la acest eveniment daca vei fi in Roma in luna aprilie.
  • Festivalul de film - septembrie.

 Pentru o oferta personalizata pentru Praga va rog trimiteti un email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Login Form

Introduceti numele de utilizator si parola dumneavoastra pentru a accesa sectiunea de administrare.